Hoppa till huvudinnehåll

PURALID®

Lindring för ögonlocken med Puralid® Lipogel

Med Puralid® Lipogel kan du lindra och lugna röda, svullna och kliande ögonlock orsakade av blefarit. Vi hjälper dig att förstå hur viktigt det är med god ögonlockshygien, Puralid® Lipogels unika fördelar, hur du använder det och var du kan köpa det.

Så rengör du effektivt irriterade ögonlock

Genom att skapa goda vanor för ögonlockshygien, tillsammans med användning av Puralid® Lipogel, får du långvarig lindring av din blefarit. Läs våra tips och se hur lätt det är att få in ögonlocksrengöring i din dagliga rutin och hur användningen av Puralid® Lipogel kan ge välkommen lindring.

PURALID® LIPOGEL

Upptäck fördelarna med Puralid® Lipogels unika recept, och hur liposom-teknologin och de aktiva ingredienserna fungerar för att ge den lindring av din blefarit som du behöver.

Var man kan köpa Puralid® Lipogel

Är du redo att testa Puralid® Lipogel? Se på vilka apotek du kan köpa Puralid® Lipogel i butik eller online.

Så applicerar du Puralid® Lipogel

Det är enkelt att applicera Puralid® Lipogel. Lär dig mer om hur du använder Puralid® Lipogel för att rengöra, lindra och lugna dina svullna, kliande ögonlock.

Unikt recept och aktiva ingredienser

Puralid® Lipogel:s unika recept innehåller mycket välgörande aktiva ingredienser som effektivt behandlar symtomen på blefarit eller blefarokonjunktivit. Upptäck vad som skiljer Puralid® Lipogel från andra behandlingar.

Puralid® Lipogel – frågor och svar

Har du frågor om Puralid® Lipogel eller om blefarit? Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Informationen på den här sidan ska inte ersätta läkares rekommendationer. Kontakta din läkare om du har någon fråga gällande hälsotillstånd, symtom eller behandlingar.