Hoppa till huvudinnehåll

Ta hand om din ögonhälsa

Genom att ta hand om din ögonhälsa kan du undvika ögonproblem senare i livet. En god ögonhälsa som så småningom blir till en vana kan göra stor skillnad för hur behagliga dina ögon känns. Varför inte ta en titt på OcuWellness Habit Builder för att lära dig mer om ögonhälsa, ögonvård och hur man bevarar en bra syn?

Ögonhälsa hos vuxna

När vi åldras blir det ännu viktigare att ta hand om vår ögonhälsa. Läs mer om förändringar hos ögonen när vi blir äldre och hur du kan skydda din syn.

Ögonvård för vuxna

Genom att ta hand om dina ögon kan du förhindra de vanligaste ögonåkommorna. Upptäck hur rätt ögonvård kan göra under för din syn och ögonhälsa.

Vikten av att bevara en bra syn

Genom att ta hand om din ögonhälsa kan du minska riskerna för ögontorrhet och andra ögonåkommor. Lär dig mer om kopplingen mellan torra ögon och dålig syn och vad du kan göra åt det.

HITTA RÄTT ÖGONDROPPE

Att hitta rätt produkt kan vara en utmaning.
Så vad sägs om att svara på några enkla frågor för att hitta den perfekta produkten för dig? Hitta din ögondroppe med vår Eyedrop Finder.

VIKTIG ÖGONVÅRD FRÅN SANTEN

Titta igenom Santens produktsortiment för att hitta en lösning på ögonbehandling som passar dig och dina behov. Det finns en lösning som kan ge dig långvarig lindring vid ögontorrhet, blefarit och andra ögonsjukdomar.
Informationen på den här sidan ska inte ersätta läkares rekommendationer. Kontakta din läkare om du har någon fråga gällande hälsotillstånd, symtom eller behandlingar.