Hoppa till huvudinnehåll

CATIONORM®

Lär dig mer om Cationorm® ögondroppar

Upptäck de intelligenta ögondropparna, utarbetade för att skydda, fukta och främja läkning.

CATIONORM® ÖGONDROPPAR FÖR TORRA ÖGON

Cationorm® är avancerade ögondroppar som ger långvarig lindring vid symtom på ögontorrhet, oavsett vad som orsakar dina torra ögon. Dessa konstgjorda tårar är en unik katjonisk emulsion som effektivt efterliknar riktiga tårar, håller fukten på plats och förhindrar avdunstning för att bibehålla ett bra tårflöde.

Cationorm® finns att köpa i ett antal apotek och onlinebutiker. Du behöver vanligtvis inte recept på Cationorm® ögondroppar, men rådfråga din ögonspecialist om du är osäker på om Cationorm® är det rätta för att behandla dina torra ögon.

Hos Santen vet vi att enbart ögondroppar kanske inte räcker för att behandla symptomen på torra ögon. Det är därför vi har intagit en ny strategi för ögonhälsa. Utöver Cationorm® ögondroppar har Santens OcuWellness Habit Builder ett beteendestöd som hjälper dig att skapa positiva vanor för långsiktig självbehandling av dina torra ögon.

SÅ APPLICERAR MAN ÖGONDROPPAR

Det är lätt att applicera Cationorm® för torra ögon. Lär dig mer om det rätta sättet att använda Cationorm® artificiella tårar för att fukta och främja läkning av ögontorrhet.

CATIONORM® SAMMANSÄTTNING

Cationorm® avancerade ögondroppar hjälper dig att hålla fukten på plats, vilket ger läkande, långvarig lindring av symtomen vid torra ögon.

VAD GÖR JAG OM MINA TORRA ÖGON INTE BLIR BÄTTRE?

Om ögondropparna inte lindrar dina symtom på torra ögon finns det andra alternativ, som receptbelagd medicin och andra behandlingar. Lär dig mer om vilka alternativ som finns tillhands för dig.

UPPTÄCK VÅRA LÖSNINGAR

Torra ögon är ett vanligt ögonproblem. Rätt ögonvård, till exempel ögondroppar som Ocutears®, kan förebygga de långsiktiga riskerna med ögontorrhet.
Informationen på den här sidan ska inte ersätta läkares rekommendationer. Kontakta din läkare om du har någon fråga gällande hälsotillstånd, symtom eller behandlingar.