Hoppa till huvudinnehåll

CATIONORM® sammansättning

Cationorm® är en katjonisk emulsion utan konserveringsmedel. Det betyder att det är en positivt laddad lösning gjord av oljor i vatten. Detta unika recept är utarbetat för att ge långvarig lindring av symtomen på torra ögon. Fortsätt läsa för att lära dig mer om sammansättningen i Cationorm®.

Oljebaserade ögondroppar

Medan vattenbaserade konstgjorda tårar ger snabb lindring av symtomen på torra ögon, innehåller Cationorm® även lipider som fyller på och stöder tårfilmens stabilitet, vilket ger långvarig lindring samtidigt som den effektivt fuktar och smörjer ögat.

HINDRAR TÅRARNA FRÅN ATT AVDUNSTA
FYLLER PÅ TÅRFILMENS NATURLIGA LIPIDER.

LINDRAR TORRA ÖGON ORSAKADE AV BL A KLIMAKTERIEFÖRÄNDRINGAR OCH VISSA LÄKEMEDEL

Positiv elektrostatisk attraktion

Den katjoniska agenten (CKC) i Cationorm® ger en positiv laddning till nanodroppar av olja i lösningen, vilket skapar en dragningskraft mellan lösningen och ögats yta, som är negativt laddad. Denna unika teknologi säkerställer en effektivare och mer långvarig vidhäftning på ögats yta och ger långvarig lindring åt torra ögon.

ELEKTROSTATISK DRAGNINGSKRAFT HÅLLER FUKTEN PÅ PLATS LÄNGRE
3-LAGERS TÅRTEKNOLOGI SKYDDAR OCH FRÄMJAR LÄKNING

Ta reda på om Cationorm® ögondroppar kan ge den lindring som du behöver för dina torra ögon. Besök en onlinebutik för att köpa Cationorm® ögondroppar och kolla in OcuWellness-programmet som ger stöd med råd och verktyg för dina torra ögon.

VIKTIG ÖGONVÅRD FRÅN SANTEN

Titta igenom Santens produktsortiment för att hitta en lösning på ögonbehandling som passar dig och dina behov. Det finns en lösning som kan ge dig långvarig lindring vid ögontorrhet, blefarit och andra ögonsjukdomar.
ÄVEN I DETTA AVSNITT
Informationen på den här sidan ska inte ersätta läkares rekommendationer. Kontakta din läkare om du har någon fråga gällande hälsotillstånd, symtom eller behandlingar.