Hoppa till huvudinnehåll
  • Nuvarande Initial
  • 1. Planera dina nya vanor
  • 2. Beteende
  • 3. Ankare
  • 4. Genomföra
  • 5. Verktyget för vanor
  • Complete

Välkommen till OCUWELLNESS™ HABIT BUILDER

Skapa enkla nya vanor för att förbättra problemet med torra ögon

Vi förstår din frustration över att ha torra ögon , så vi finns här för att hjälpa dig på din resa för en bra ögonhälsa med en helhetssyn: OcuWellnessTM- programmet. Programmet inkluderar daglig användning av ögondroppar såsom Ocutears® för att lindra dina symtom på torra ögon, tillsammans med digitala coachning-verktyg för att hjälpa dig att ta små steg mot en lindring av dina torra ögon.

Du är på väg att starta OcuWellnessHabit Builder, som hjälper dig på ett enkelt sätt steg för steg göra små förändringar för att förändra din situation.

Det här verktyget ger dig kunskapen att skapa små nya vanor som tar itu med ditt obehag från grunden. Verktyget använder en beprövad metod som utvecklats med hjälp av vetenskapen om beteendedesign, men oroa dig inte, det är mycket enklare än det låter!

Med några få enkla steg hjälper dig verktyget Habit Builder att skapa bestående, positiva vanor som du kan integrera i ditt dagliga liv. Kom ihåg att all personlig information som du lämnar genom dina svar kommer att behandlas på ett sätt som inte avslöjar din identitet. När du har fyllt i verktyget kommer vi att be dig ange din e-postadress så att vi kan skicka dig resultaten. Med ditt samtycke använder vi också cookies för att samla in information om verktygets funktionalitet. Skälet är enbart för att ta fram statistik och kan inte direkt identifiera dig. Du kan få reda på mer genom att läsa vår Sekretesspolicy.

Genom att använda verktyget Habit Builder bekräftar du att du har läst och förstått villkoren för behandling av dina svar och de uppgifter vi samlar in.

Vi hoppas att du tycker om våra rekommendationer, men kom ihåg att de inte ersätter professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Kontakta alltid din läkare för personlig medicinsk rådgivning.

Vi vill ibland kunna skicka dig OcuWellness™-artiklar och innehåll som vi tror att du uppskattar. Om det här låter intressant kryssar du bara i rutan nedan. Sekretesspolicy

Jag är intresserad av ögonhälsa och vill hålla mig uppdaterad om nyheter och kampanjer från OcuWellness™ via e-post.