Hoppa till huvudinnehåll

Frustrerad över dina torra ögon?

Har dina torra ögon fått dig att fastna i en ond cirkel av frustration? Du kanske har upptäckt att personer som aldrig har drabbats av torra ögon har svårt att förstå hur jobbigt det är. Men vi förstår dig. Vi vet att symtomen på ögontorrhet kan göra det svårt att utföra vardagsaktiviteter som:

Arbeta
Köra bil
Läsa
Se på TV

Torra ögon kanske inte låter så farligt för någon som inte har upplevt symtomen, eller tillståndet, men det kan få en djupgående inverkan på ens dagliga livsföring. Frustrationen över att leva med torra ögon kan leda till ökande nivåer av ångest och depression. De känslorna är normala, särskilt om symtomen stör såväl ditt arbete och sociala liv som dina dagliga sysslor.

Torra ögon är ett försvagande tillstånd för många och är mycket vanligt. Det är den vanligaste sjukdomen i världen som påverkar ögats yta.

Att få kontroll över symtomen på torra ögon tar tid, och även om det inte finns någon snabblösning ger OcuWellness Habit Builder och Ocutears® ögondroppar enkla lösningar som du kan sätta igång med direkt och lindra frustrationen.

Lär dig mer om symtomen på torra ögon och exakt vad som händer i dina ögon.

VIKTIG ÖGONVÅRD FRÅN SANTEN

Titta igenom Santens produktsortiment för att hitta en lösning på ögonbehandling som passar dig och dina behov. Det finns en lösning som kan ge dig långvarig lindring vid ögontorrhet, blefarit och andra ögonsjukdomar.
ÄVEN I DETTA AVSNITT
Informationen på den här sidan ska inte ersätta läkares rekommendationer. Kontakta din läkare om du har någon fråga gällande hälsotillstånd, symtom eller behandlingar.