Hoppa till huvudinnehåll

Hitta rätt ögondroppe

Vi vet att ögonproblem kan vara frustrerande och det är svårt att veta vilka produkter som kan hjälpa. Så vi har gjort en snabb quiz för att hjälpa dig ta reda på vilken Santen-produkt som bäst lämpar sig för dina ögonsymtom. Så här går det till:

Du är på väg att använda OcuWellnessTM EyeDrop Finder, som hjälper dig att hitta rätt Santen-produkt genom några enkla flervalsfrågor om dina symtom och tillståndet för dina ögon. Kom ihåg att all personlig information som du lämnar genom dina svar kommer att behandlas automatiskt på ett sätt som inte avslöjar din identitet. Vi kommer i slutet av enkäten be dig att ange din e-postadress så att vi kan skicka dig dina resultat. Med ditt samtycke använder vi också cookies för att samla in information om enkätens funktionalitet. Skälet är enbart för att ta fram statistik och kan inte direkt identifiera dig. Du kan få reda på mer genom att läsa vår Sekretesspolicy.

Genom att använda EyeDrop Finder bekräftar du att du har läst och förstått villkoren för behandling av dina svar och de uppgifter vi samlar in.

Vi hoppas att du gillar våra rekommendationer, men kom ihåg att de inte ersätter professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Kontakta alltid din läkare för personlig medicinsk rådgivning.

SÅ FUNKAR DET:

  1. Besvara följande frågor så att vi vet vilka ögonsymtom du lider av
  2. Ange din mejladress
  3. Få dina resultat med en rekommendation om Santen-produkt utifrån dina angivna symtom
Informationen på denna sida ska inte ersätta din läkares rekommendation. Kontakta din läkare om du har någon fråga gällande ditt hälsotillstånd, symtom eller behandlingar.