Hoppa till huvudinnehåll

OCUTEARS® produkter – fakta och tips

Ocutears®, gärna i kombination med OcuWellnessTM Habit Builder, kan lindra långvariga symtom vid torra ögon med Ocutears® HYDRO+. Fortsätt läsa och lär dig mer om fördelarna med Ocutears® HYDRO+, vad som särskiljer dem, var du kan köpa dem och vad du ska göra om dina symtom på torra ögon inte förbättras.

Ocutears® ögondroppar för torra ögon

Uppnå långvarig lindring från dina besvär med torra ögon med Ocutears ögondroppar och vårt OcuWellnessTM Habit Builder. Läs vidare och upptäck fördelarna med våra Ocutears® ögondroppar som ger lindring för dina torra ögon.

HYDRO+

Upptäck fördelarna med Ocutears® HYDRO+ och hur ögondropparna kan bidra till att lindra besvären vid långvariga symtom på torra ögon.

Vad gör jag om mina torra ögon inte blir bättre?

Om ögondropparna inte hjälper mot dina torra ögon finns det receptbelagda mediciner och andra alternativ. Lär dig mer om de alternativ som kan finnas för dig.

Så applicerar du ögondroppar

Det är lätt att applicera Ocutears® ögondroppar. Lär dig mer om rätt sätt att använda Ocutears® HYDRO+ och få långvarig lindring av symtomen på torra ögon.

Ocutears® – frågor och svar

Har du frågor om torra ögon eller om våra Ocutears®-produkter? Här finns de vanligaste frågorna och svaren.

Ocutears® sammansättning

Ocutears® ögondroppar skyddar, smörjer och fuktar dina torra ögon och samtidigt förebygger långvariga ögonproblem – oavsett orsak. Lär dig mer om vad som gör Ocutears® annorlunda.

VIKTIG ÖGONVÅRD FRÅN SANTEN

Titta igenom Santens produktsortiment för att hitta en lösning på ögonbehandling som passar dig och dina behov. Det finns en lösning som kan ge dig långvarig lindring vid ögontorrhet, blefarit och andra ögonsjukdomar.
Informationen på den här sidan ska inte ersätta läkares rekommendationer. Kontakta din läkare om du har någon fråga gällande hälsotillstånd, symtom eller behandlingar.